Események

Inforg retrospektív vetítések/Inforg retrospective screenings:

Krakkó, Genova, Pozsony, Bristol, Marosvásárhely, Moszkva, Triest, Róma.

A Mûvész mozi, több napos vetítés keretében, bemutatta Fliegauf Benedek eddigi alkotasait a nagyközönség számára.

Fliegauf Benedek és Muhi András emlékezetes sikerrel járó fi lmbemutatókon és beszélgetéseken vett részt a 8. goEast – Közép- és Kelet-európai Filmfesztivál Portré szekciójában. A wiesbadeni filmfesztivál díszvendégeként kapott meghívást a rendezõ, akinek az eddigi alkotásait kül.n szekcióban mutatta be a neves fesztivál.

A Collegium Hungaricum Berlin, Moholy-Nagy Galérájában megnyít a CINEMA TOTAL – BERLIN EDITION – A film, mint képzômûvészet címû kiállítás, melyen többek közt Szaladják István és Kardos Sándor operatôrök lenyûgözô képeibôl is ízelítôt tekinthettek meg a látogatók. A kiállítás kurárora Muhi Klára volt. Az esemény keretében bemutatták Fliegauf Benedek Tejút cím û fi lmjét, amely 2007-ben a Locarno Filmfesztivál Arany Párduc díját nyerte el.

A Ludwig Múzeumban, vendégként bemutatták Fliegauf Benedek 8 csatornás videoinstallációját, amely a Milky Way címû filmje alapján készült Az Inforg Stúdió 2007 májusában a dán EDN-nel (European Documentary Network) és a prágai székhelyû IDF-fel (Institute of Documentary Film) közösen szervezte meg az Ex Oriente Film Workshop második állomását Piliscsabán. A workshopon 12 kelet-európai dokumentumfi lm projekt alkotói valamint nyugat-európai televíziós vásárló szerkesztõk vettek részt.

2002. március 1-3. között az Inforg Stúdió a Magyar Mozgókép Közalapítvány 4K Szakkuratóriumának felkérésére 150 meghívott részvételével tudományos konferenciát rendezett Debrecenben a Kossuth Lajos Tudományegyetem dísztermében A magyar fi lm a rendszerváltozás után címmel.

Keresés